Küsitlus "Laste osaluse küsimustik"
Hei!

Kas Sa tead, et Sul on ÕIGUS AVALDADA OMA ARVAMUST kõigis Sind puudutavates küsimustes?

Eesti lapse õigustega tegelevad organisatsioonid ja institutsioonid usuvad, et see on väga tähtis õigus. Me tahame teada saada, kas Eesti lapsed ja noored on TEADLIKUD, et neil on võimalus AVALDADA OMA ARVAMUST ja OSALEDA kõikides nende elu puudutavates protsessides.

Palume Sul vastata käesolevale küsimustikule. Sinu arvamus on meie jaoks väga tähtis. Vastamine võtab aega MAKSIMAALSELT 10 MINUTIT. Juhul, kui vajad küsimustiku täitmisel abi, pöördu õpetaja või teise täiskasvanu poole.

Küsimustik ON ANONÜÜMNE, seega oma nime kirjutada ei ole tarvis. Me esitame vaid mõned isiklikud küsimused, kuna need aitavad meil paremini Sinu vastustest aru saada.

Sinu vastused aitavad lastel, noortel ja täiskasvanutel paremini aru saada, milline on praegune olukord seoses laste osalusõigusega ning osalusvõimalustega ja õigusega olla ära kuulatud.
Käesolev küsimustik on osa Euroopa Nõukogu projektist. Euroopa Nõukogu on organisatsioon, mille liikmeteks on peaaegu kõik Euroopa riigid, kaasa arvatud Eesti.

Küsimustiku tulemused aitavad muuta Eesti olukorda paremaks nii, et laste ja noorte arvamus muutuks kuuldavamaks ja et nad saaksid ROHKEM OSALEDA nende elu puudutavates küsimustes.

Käesolev küsimustik on kättesaadav internetis alates 26 jaanuar 2015 kuni 10 juuni 2015 ja seda saavad täita lapsed ja noored vanuses 7-18 eluaastat.
Räägi sellest sõbrale, las tema ütleb ka oma arvamuse!

Küsimustikku täites märgi endale sobiv vastus. Mõnele küsimusele võid valida mitu vastusevarianti.

Küsimuste korral võta julgelt meiega ühendust, kirjutades järgmisel aadressil: kiira@lastekaitseliit.ee

Alustame!