Küsitlus "Küsimustik Salla piirkonnas elukohta/suvilat omavale elanikule Salla mõisast saadud raha investeerimiseks piirkonda"
Väike-Maarja vallavalitsusel õnnestus leida ostja 2018 aasta kevadel Salla mõisale. Nüüd kogume andmeid, et mõisa müügist saadud raha suunata Salla piirkonna arenguks.
Täpsustame, et Salla piirkonna all mõtleme Salla küla koos seda ümbritsevate lähimate küladega (Salla, Emumäe, Lasinurme, Tammiku, Väike-Tammiku, Mäiste, Mõisamaa, Olju, Koila, Kaavere, Villakvere, Kadiküla, Kitsemetsa, Jäätma, Käru).

Palume Teie abi, et teha koos parim valik.
Palume Teil täita see küsimustik, ehk sisuliselt tuua välja just Teie jaoks oluline teema/objekt ja selle võimalik lahendus.

Küsimustikus tuleb avaldada oma nimi, kuid seda vaid eesmärgiga, et kõik osalejad osaleksid küsitluses vaid ühe korra. Nimeliselt hiljem ideid ei avaldata.

Peale küsimustiku läbiviimist toimub 15.06.2018 kell 18.00 Salla Kuursaalis piirkonna elanikele avatud koosolek, kus arutleme nii küsimustiku abil väljaselgitatud (kui ka kohapeal välja öeldud) ideid ja nende mõju ning teostamise prioriteetsust.

Palun jaga infot Salla piirkonna elanikele edasi. Antud küsimustik suletakse 14.06.2018 kell 12.00.


Uuring on lõppenud ja vastuseid ei aktsepteerita enam.
Täname teid huvi eest.


Tänud Teie vastuste eest, soovitan seda lehekülge - uuringute loomine on lihtne Connect.ee!